top of page

 

 

Vi erbjuder alla slags frisörtjänster, till oss kan man komma både då man önskar en klassisk klippning eller nyaste trenden.

Vi skolar oss så vi hanterar  de nyaste teknikerna och har ett brinnande intresse för att bekanta oss med alla nya produkter och behandlingar som finns på marknaden och erbjuder er dessa.

 

Med många års erfarenhet i bakgrunden har vi valt ut produkter vi anser ger oss de bästa möjligheterna att förverkliga allas önskemål. Detta betyder att vi har tillgång till flera leverantörers produkter och hårfärger för att kunna använda oss av de som passar just ditt hår bäst.

Vi använder oss i huvudsak av Maria Nila, Wella, Goldwell och Olaplex produkter.

För dig som är allergisk mot PPD kan vi erbjuda Goldwells Elumen färg som är helt fri från PPD.

Det är möjligt att inkludera Olaplex i färg och permanentbehandlingar, vi rekommenderar starkt detta speciellt till hår av svagare kvalité. Man kan även göra Olaplex behandling i samband med klippning eller som en helt fristående behandling.

Olaplex återskapar hårets svavelbindningar och därmed blir håret starkare och friskare. I ett friskt hår håller färgbehandlingar längre.

Hårförlängningar och förtjockningar utför vi med olika metoder och med löshår av bästa kvalité. Vi erbjuder alltid gratis konsultation då man överväger förlängning/förtjockning. Välkommen att diskutera detta alternativ!

Vi utför även unika behandligar som till exempel Brazilian Blowout keratinbehandling. Detta är en behandling som många kändisar använder sig av för att få ett frizz-fritt, slätt, glansigt och lätt hanterbart hår!Vi berättar gärna mera om denna behandling

Glöm inte heller att man kan komma och skämma bort sig med en vårdande behandling där det ingår hårtvätt och inpackning anpassat för ditt hår med hårbotten massage.

bottom of page