top of page

I vår salong och i vår nätbutik har vi ett stort utval kvalitets produkter till salu. 

Maria Nila är ett svenskt företag som specialiserat sig på hårvård. Deras produkter produceras i egna fabriken i Helsingborg, Sverige.

Deras produkter är 100% veganska och cruelty free (inte testade på djur) Genom att producera produkter av hög kvalité gör dom det möjligt för alla att ta ett steg mot en mera hållbar och snällare värld. Genom att välja Maria Nila väljer du icke djurtestade, veganska, klimatvänliga och färgbevarande produkter gjorda i Sverige. De är registrerade hos Leaping bunny /Peta / vegan society.

Kerasilk erbjuder skräddarsydda salongsbehandlingar med överlägsna och hållbara resultat. Till produktserien hör lyxiga produkter för att underhålla resultatet hemma 

 

 

KMS bygger på en 3 stegs helhet, START: STYLE: FINISH, med hjälp av dessa tre steg hittar man den perfekta kombinationen av produkter för att vårda och styla ditt hår.

 

OLAPLEX använder sig av en patenterad teknologi som stärker och bygger upp skadat hår. Behandlingen kan göras på salong i samband med färg och permanentbehandlingar eller som fristående behandling. Det finns produkter att köpa med sig hem för att underhålla resultatet hemma.

Vi är även återförsäljare av Snö of Sweden smycken.

I vår salong och nätbutik hittar ni även UYUNI -led ljus. Dessa otroligt verklighetstrogna led ljus är ett säkert alternativ till traditionella ljus.

Hos oss hittar ni även BPhair magnetögonfransar och håraccessoarer. 

mn.png
KMS
sno_logo.jpg
Olaplex_Logo_244x39_673b6cec-5d44-44e5-b
ladda ned kopia.png
bottom of page